110-годишният юбилей на училището

 

НЕЗАБРАВИМ ФИНАЛ НА ЮБИЛЕЙНИЯ ПРАЗНИК!
Тази седмица отбелязахме един от най-вълнуващите моменти в историята на нашето училище - 110 годишния ни юбилей! С гордост и вълнение се включихме в серия от специални събития, които оставиха незабравими впечатления в сърцата на всички нас.
От факелното шествие и музикалния спектакъл "Легенди" до трогателната среща на поколенията и тържествения концерт, приключихме седмица изпълнена със смисъл, история и емоции. Всяко събитие беше повод за възхищение и гордост към училището ни и към хората, които са го формирали и подкрепяли през годините.
За 110 години, нашето училище е било светлината, която води учениците през пътя на знанието и вдъхновението. Този празник е повод за благодарност към всички учители, ученици, ръководители и родители, които са допринесли за нашата история.
Нека този юбилей да бъде началото на още по-велики постижения и дългогодишни успехи за нашето училище! С гордост празнуваме миналото, вдъхновяваме се от настоящето и с нетърпение очакваме бъдещето, което ни предстои!
Благодарим на всички, които споделиха тази невероятна седмица с нас и нека нашето училище продължи да бъде център на знание, творчество и приятелство за много години напред!


СУ „Методий Драгинов“, 09.05.2024 г.