Мениджър за един ден - 2022

Днес учениците от ИСУ „Методий Драгинов“ участваха в провеждането на 20-ото юбилейно издание на инициативата "Мениджър за един ден", която тази година се провежда под мотото „Силата на един екип“. Разделени на групи, те посетиха Община Велинград, МБАЛ „Здраве“ и Кметство Драгиново.
Деветокласничката Силвия Кацарова седна на кметския стол, а нейните съученички Айше Делсиз, Анелия Влакнова, Ивана Дуева и Самира Садъкова имаха възможността отблизо да се запознаят с работата на председателя на Общински съвет.
Соня Кичикова получи възможността да бъде управител на МБАЛ „Здраве“, Велинград. В екип с нейни съученици посетиха различните отделения в болницата, изпробваха апаратурата, наблюдаваха с интерес работата на лекарите и сестрите.
Част от учениците се запознаха със задълженията на кмета на с. Драгиново, като дадоха и своите предложения за бъдещо по-добро развитие.
С помощта на любезните домакини на инициативата тази година младежите получиха вдъхновение и безценна насока в професионалната си ориентация.

 

ИСУ „Методий Драгинов“, 10.05.2022 г.