СОУ "Методий Драгинов"

Училищен вестник

Заслужена победа

  На 1.06.2016 г. в гр. Велинград за поредна година се проведе лекоатлетическа щафета за купа „Велинград”. В щафетата участваха ученици от училищата в община Велинград, включени в шест отбора, разпределени на 32 поста.
   Стартът на щафетата бе даден от паметника на Бандаков в квартал Чепино, а финалът бе на централния площад в квартал Каменица.
   Заслуженото първо място зае отборът на СОУ „ Методий Драгинов”, който остави зад себе си традиционния победител ОУ „Хр. Ботев” и училища като СОУ „Кирил и Методий” и СОУ „В. Левски”. Учениците пробягаха разстоянието за рекордните 8 мин. и 26 сек. и с това поставиха нов рекорд в провежданата всяка година щафета.
   Участниците в щафетата бяха поздравени и наградени с купа и грамота лично от кмета на община Велинград г-н Костадин Коев и заместник кмета на общината г-н Сергей Кичиков. На награждаването присъства ръководството на СОУ „ М. Драгинов” и учители от училището.
    Много ученици подкрепяха участниците в щафетата и се радваха заедно с тях.       Неописуема беше радостта на самите участници и техните преподавателки – г-жа Красимира Пачалова и г – жа Диана Стаматова.Техният труд беше достойно възнаграден със заслужена победа.

 

  

    

 
 

 

 

Публикувано на 01.06.2016